Om Lisensavtale for sluttbrukere

Lisensavtalen for sluttbrukere (Lisensavtalen) er en bindende avtale mellom deg og AO Kaspersky Lab, som fastsetter vilkårene for bruk av programmet.

Les nøye gjennom hele lisensavtalen før du begynner å bruke programmet.

Du kan vise vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere:

ved å installere Kaspersky Password Manager bekrefter du at du forstår og godtar vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere. Hvis du ikke godtar vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere, må du avslutte installasjonen av Kaspersky Password Manager og ikke bruke programmet.